Nëse doni të arrini qëndrueshmëri dhe performancë maksimale, ju ofrojmë mundësinë e hostimit të faqes suaj në Web Cluster të dedikuar.

Një Web Cluster është e pajisur me balancues ngarkese redundant dhe replikim të të dhënave në kohë reale.

Kjo është një zgjidhje e përkryer për faqet me ngarkesë shumë të lartë vizitorësh.

 Një Web Cluster me 2 Servera Core 2 Duo të dedikuar suporton derin ne 50000 vizitorë në të njëjtën kohë dhe kushton 700 Euro/Muaj.

 
webcluster 02 en

 

 

 

 

Për bizneset të cilët kanë nevoja specifike për websitet e tyre dhe dëshirojnë të disponojnë Servera të dedikuar ofrojmë një varietet zgjedhjesh me serverat të dedikuar e të menaxhuar. 

Çfarëdo që tiu nevojitet ShqiperiaHosting.com do tiu assistojë me ekspertë.

Na e lini ne menaxhimin e serverave tuaj, nderkohë që ju menaxhoni biznesin tuaj.

       Procesori RAM HDD BW cPanel IPMI Çmimi/Muaj
Intel iconFully Managed*Intel Atom D510 Dual-Core 1.6GHz w/HT 4 CPUs 2GB 500GB 5TB Included Included € 199.00
Intel iconFully Managed*Intel Core i3-540 Dual-Core 3.06GHz w/HT 4 CPUs 4GB 500GB 5TB Included Included € 219.00
Intel iconFully Managed*Intel Core i3-2120 Dual-Core 3.3GHz w/HT 4 CPUs 4GB 500GB 5TB Included Included € 239.00
Intel iconFully Managed*Intel Xeon X3430 Quad-Core 2.40GHz 4GB 500GB 10TB Included Included € 259.00
Intel iconFully Managed*Intel Xeon X3440 Quad-Core 2.53GHz w/HT 8 CPUs 4GB 500GB 10TB Included Included € 269.00
Intel iconFully Managed*Intel Core i7 870 Quad-Core 2.93GHz w/HT 8 CPUs 4GB 500GB 10TB Included Included € 279.00
Intel iconFully Managed*Intel Xeon E3-1230 Quad-Core 3.2GHz w/HT 8 CPUs 4GB 500GB 10TB Included Included € 289.00
Intel iconFully Managed*Intel Xeon E3-1270 Quad-Core 3.5GHz w/HT 8CPUs 4GB 500GB 10TB Included Included € 299.00
Intel iconFully Managed*2 x Quad-Core Xeon E5506 2.13 Ghz 8GB 500GB 10TB Included Included € 349.00
Intel iconFully Managed*2 x Quad-Core Xeon E5520 2.26GHz w/HT 16 CPUs 8GB 500GB 10TB Included Included € 399.00
Intel iconFully Managed*2 x Hexa-Core Xeon E5645 2.4GHz w/HT 24 CPUs 12GB 500GB 10TB Included Included € 449.00
Intel iconFully Managed*2 x Hexa-Core E5-2620 2.0 Ghz w/HT 24 CPUs 12GB 500GB 10TB Included Included € 499.00
Intel iconFully Managed*2 x Octo-Core E5-2650 2.0 Ghz w/HT 32 CPUs 16GB 500GB 10TB Included Included € 649.00
Intel iconFully Managed*2 x Octo-Core E5-2670 2.6 Ghz w/HT 32 CPUs 16GB 500GB 10TB Included Included € 999.00

 

 

 

 

Planet e standarte te hostimit të ShqiperiaHosting.com janë hartuar që të mbulojnë pjesën më të madhe të klientëve.

Ne e dimë që çdo biznes ka nevoja specifike, kështu qe nuk limitohemi në paketat e reklamuara. Ne jemi të përkushtuar ti ofrojmënjë paketë hostimi që mbulon nevojat tuaja specifike.

Mos ngurroni të na kontaktoni. Do të gjejmë sëbashku zgjedhjen më të përshtatshme për ju.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

signup cta  signup oj cta  signup cta